Restaurant

Restaurantens åbningstider

Restauranten er kun åben for forhåndsreserverede møder og konferencer i weekenden.

Morgenbuffet

Åbent

Mandag til fredag kl. 06.30-09.00

Lørdag lukket

Søndag lukket

Frokost

Åbent

Mandag til fredag kl. 12.00-13.30

Lørdag lukket

Søndag lukket

Middag

Åbent

Mandag til torsdag kl. 18.00- og køkkenet lukker 20.30

Fredag lukket

Lørdag lukket

Søndag lukket

Vores grundlæggende filosofi for køkken og restaurant er et fælles mål om friskhed, respekt, kvalitet, ærlighed og kærlighed i alt hvad vi arbejder med.

Vi sætter en stor ære i at benytte danske og lokale råvarer i tilberedelsen af vores mad for både bæredygtighed og økologi har høj prioritet i køkkenet.

Tag plads og nyd en god frokost eller middag

Er du privatperson og ønsker at spise på KolleKolle til frokost eller aften, er du mere end velkommen. Forhåndsreservation er nødvendig så ring og bestil bord på telefon +45 44 98 42 22, så vi kan sikre dig og dine gæster plads i restauranten.

Seafood & Vildtaften

Vi afholder desværre ikke længere Seafood og Vildtaftner på KolleKolle. Tak til alle der har støttet op om arrangementerne igennem de mange år de har været afholdt.